Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zebrasushi

Zebrasushi

Zebrasushi product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kook 200 gram sushirijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing en breng op smaak met 1 eetlepel rijstazijn, een theelepel suiker en een mespunt zout. Laat afkoelen en verdeel de rijst over 3 vellen nori. Leg hierop een paar plakjes gerookte zalm of rundercarpaccio en bestrijk dit met 2 eetlepels mayonaise vermengd met 1 theelepel wasabipasta. Leg de vellen nu op elkaar en dek de stapel af met nog een vel nori. Druk goed aan en laat afgedekt opstijven in de koelkast. Snijd met een scherp mes in 18 kleine blokjes.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
9 g
vet
2 g
Kcal
65