1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zeevruchten met kruiden

Zeevruchten met kruiden

Zeevruchten met kruiden product foto
  • Ingredienten:

  • 500 g zeevruchtencocktail (Vismarine), ontdooid
  • 1 citroen, uitgeperst
  • versgemalen peper
  • 3 eetl. olijfolie
  • 2 vleestomaten, in kleine blokjes
  • 2 sjalotjes of 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 eetl. gehakte Italiaanse kruiden (vers of diepvries)
  • zout
  • 125 ml demi crème fraîche (Melkan)keukenpapier
Voorbereiden
Besprenkel de zeevruchten met citroensap en laat dit even intrekken. Dep ze daarna droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper.
Bereiden
Verhit de olie in de wok, voeg de zeevruchten toe en bak de vis al omscheppend 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes, de sjalotjes, knoflook, Italiaanse kruiden en zout naar smaak toe en roerbak 2-3 minuten. Schep de crème fraîche erbij en verwarm nog even zonder te koken.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 20 g
  • koolhydraten
  • 7 g
  • vet
  • 17 g
  • Kcal
  • 260
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie