In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zoete honingomelet met geitenkaas

Zoete honingomelet met geitenkaas

Zoete honingomelet met geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 6 eieren gesplitst
  • 3 eetlepels vloeibare honing
  • 100 gram crème fraîche of mascarpone
  • 1 eetlepel boter of vloeibaar bakproduct
  • 150 gram zachte geitenkaas zonder korst verkruimeld
  • 20 gram amandelschaafsel geroosterd
Bereiden
Klop de eiwitten stijf met een snuf zout. Klop de eidooiers romig en glad met een snufje zout, de honing en crème fraîche. Schep de eiwitten rustig erdoorheen. Verhit de boter in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Giet het eimengsel erin en laat met een deksel op de pan in circa 5 minuten garen op de laagste stand. Keer de omelet om met behulp van het deksel of een groot bord en bak ook de andere kant nog een paar minuten zachtjes. Verdeel de geitenkaas en amandelen over de omelet en vouw deze eventueel dubbel.

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
11 g
vet
28 g
Kcal
365