Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zoetzure tomatensaus

Zoetzure tomatensaus

Zoetzure tomatensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Fruit 1 teentje geperste knoflook en 1 gesnipperde sjalot in 1 eetlepel arachideolie. Voeg 1 eetlepel bruine basterdsuiker of honing, 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar), 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels tomatenpuree en 1 eetlepel sojasaus toe. Laat 1 minuut stoven en giet 150 ml kippenbouillon (voor vegetariërs kruidenbouillon) erbij. Kook 1 minuut en laat de saus daarna afkoelen. Lekker bij de maïskoekjes met prei en kaas en de rosbiefrolletjes met courgette.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
5 g
vet
4 g
Kcal
60