1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zoetzure tomatensaus

Zoetzure tomatensaus

Zoetzure tomatensaus product foto
Bereiden
Fruit 1 teentje geperste knoflook en 1 gesnipperde sjalot in 1 eetlepel arachideolie. Voeg 1 eetlepel bruine basterdsuiker of honing, 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar), 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels tomatenpuree en 1 eetlepel sojasaus toe. Laat 1 minuut stoven en giet 150 ml kippenbouillon (voor vegetariërs kruidenbouillon) erbij. Kook 1 minuut en laat de saus daarna afkoelen. Lekker bij de maïskoekjes met prei en kaas en de rosbiefrolletjes met courgette.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 5 g
  • vet
  • 4 g
  • Kcal
  • 60
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie