1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zuurkoolburger

Zuurkoolburger

Zuurkoolburger product foto
Bereiden
• Koekenpan: gebruik boter, olie of een combinatie daarvan. Bak het vlees aan beide kanten aan en zet daarna de warmtebron lager om de burgers rustig te laten garen.
• Grillpan of barbecue: bestrijk de hamburgers licht met olie en gril ze aan beide kanten tot ze gaar zijn. Draai tussendoor eventueel een kwartslag voor een mooi ruitjeseffect.
• Oven: verwarm de oven voor op 180ºC en bak de hamburgers 15-30 minuten (afhankelijk van de grootte en dikte). Keer ze halverwege om.

De burger: rudnvleesburger, in een plakje katenspek gewikkeld. Brood & Beleg: kaiserbroodje, belegd met mosterdmayonaise, zuurkool en partjes appel. Serveer met: enkele gebakken uienringen.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie