1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Ons verhaal

Welkom bij de lekkerste supermarkt van Alblasserdam!

Welkom bij PLUS, de lekkerste supermarkt van Alblasserdam. In onze nieuwe winkel vind je een groot assortiment tegen lage prijzen. Je kunt dus voor al je boodschappen bij ons terecht! Kom ruiken en proeven in onze winkel, waar ambachtelijk en vers centraal staan.

De lekkerste groente van het seizoen. Nu doen, dit is het seizoen! Dat geldt zeker voor groenten en fruit. Deze vind je dan ook volop op onze groenten- en fruitafdeling. Daarnaast vind je hier heerlijke kruiden om je gerechten extra lekker te maken. En heb je zin in sinaasappelsap? Je kunt het bij ons zelf persen. Verser kan niet!

Het lekkerste vlees. Op onze vleesafdeling bieden wij een breed scala aan biologisch vlees, vleesvervangers en verantwoord vlees met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Ons rundvlees van het ras Blonde d’Aquitaine is niet alleen zeer smaakvol, het is door de duurzame en diervriendelijke manier van produceren ook nog eens bekroond met twee Beter Leven sterren.

Het lekkerste brood uit eigen bakkerij. Smaken verschillen, daarom is er bij PLUS genoeg te kiezen. Neem nou onze broodjes. Ze worden in de winkel lekker knapperig gebakken. Dat ruikt lekker!

Lokaal assortiment van De Streekmeesters: Bloemen van Ron’s Bloemensjop, Kaas van de Graafstroom en brood en gebak van Bakkerij Voordijk. Drie fantastische merken uit onze eigen streek, ook verkrijgbaar bij PLUS Van Holten.

De scherpste prijzen in de buurt. PLUS vindt dat goed eten betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom houden we onze prijzen laag en hebben we elke week de scherpste aanbiedingen.

Service van PLUS. Niet in de gelegenheid zelf boodschappen te doen? Bestel ze online via plus.nl of met de app bij PLUS Van Holten Alblasserdam en laat je boodschappen bezorgen of haal ze op wanneer het jou het beste uitkomt.

Zelfscannen. Makkelijk en snel boodschappen doen? Bij PLUS Van Holten kun je je boodschappen zelf scannen en, indien gewenst, zelf afrekenen. Makkelijker kan het niet!

PLUS van Holten

Sportlaan 1
2951 HL Alblasserdam
Tel. 078-2001540
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week