1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Onze medewerkers

Onze medewerkers

Merijn (bedrijfsleider)

Ik ben Merijn van Elsäcker, bedrijfsleider van PLUS Amersfoort. Sinds januari 2004 ben ik werkzaam bij één van de grootste PLUS winkels van Nederland. Hier probeer ik, samen met het hele team, de klanten dagelijks te voorzien in al hun wensen. Wij hebben voor u een zeer uitgebreid assortiment en lopen altijd vooraan mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Uiteraard maken wij uw winkelbezoek zo aangenaam mogelijk door goede service en klantgerichtheid. Wij zien u graag bij ons in de winkel!

 

Daniël (afdelingschef Slagerij)

Mijn naam is Daniël. Bij PLUS Amersfoort ben ik afdelingsmanager Slagerij. Voordat ik bij PLUS ging werken, heb ik een BBL-opleiding voor slager gevolgd en zes jaar in ambachtelijke slagerijen gewerkt. Werken met voedsel en omgang met mensen, zowel klanten als collega’s, zijn twee dingen die ik altijd al graag heb gedaan. Wat dat betreft kom ik bij PLUS ruimschoots aan mijn trekken. Ik hoop u graag te zien en te spreken in de winkel!

 

René (afdelingschef AGF)

Hallo ik ben René en ik werk sinds 2003 als afdelingschef in deze geweldige Plus supermarkt. Samen met mijn enthousiaste team proberen wij een zo goed mogelijk assortiment samen te stellen en kwaliteit te leveren. Op deze manier hopen wij dat u met een geweldig gevoel terugdenkt aan onze afdeling. Heeft een u wensen of ideeën? Dan horen wij dit graag van u. Ik zie u graag bij ons in de winkel.

 

PLUS Amersfoort

Arnhemseweg 4
3817 CH Amersfoort
Tel. 033-4481060
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week