1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Ons verhaal

Nadat in 2006 EDAH Budel-Schoot de deuren gesloten heeft is het een PLUS winkel geworden. Na verschillende ondernemers is in september 2011 de winkel omgedoopt in PLUS Dennis van Moorsel. Dennis van Moorsel heeft bewezen niet zomaar een ondernemer te zijn, maar echt een merkwaarde in Cranendonk. In 2013 heeft Dennis van Moorsel de prijs ondernemer van het jaar gewonnen. Door te voorzien in de behoefte van zijn gasten, sponsoring van nagenoeg alle lokale initiatieven is PLUS Dennis van Moorsel uitgegroeid tot een van de grootste en vooraanstaande werkgevers van Cranendonk en de Belgische grensdorpen. PLUS Dennis van Moorsel brengt leven in de brouwerij in Budel-Schoot en omgeving middels het PLUS pleinfestijn en de jaarlijkse proefavond.

Klanten omschrijven PLUS Dennis van Moorsel als een zeer prettige winkel om de boodschappen te doen. Het personeel is vriendelijk en Dennis doet alles voor zijn gasten.

Naast dat het een prettige complete winkel is om je boodschappen te doen is PLUS Dennis van Moorsel een begrip in het dorp en omgeving.

PLUS Dennis van Moorsel

Parallelweg 1B
6023 BA Budel-Schoot
Tel. 0495-499019
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week