1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Ons verhaal

Bij ons kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In onze winkel kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, brood, verser dan verse AGF, drogisterij produkten en natuurlijk een uitgebreid wijnassortiment. Vergeet u ook onze service van Post.nl, cadeaukaarten, bezorgservice, stomerij, schoenreparatieservice en natuurlijk onze inpandige slijterij niet!!

Met veel plezier spelen wij iedere dag weer in op uw wensen als klant. Bij ons staat u echt centraal...

Service

Wij zorgen er voor dat u als klant voor de volle honderd procent tevreden bent. Daarom staan wij garant voor:

-      Aandacht; alleen echte aandacht en de beste service

-      Kwaliteit; alle producten en natuurlijk het personeel

-      Lokaal; zeer grote betrokkenheid bij veel verenigingen in de buurt

-      Verantwoord; voor ons staat dier- en milieuvriendelijk werken voorop. Tevens zijn wij de grootste Fairtrade en biologischeverkoper van Nederland

Wij helpen u graag boodschappen doen, geen vraag is ons teveel, geen moeite te groot. Heeft u een vraag, speek dan een van onze medewerkers aan. Zij helpen u graag verder.

Natuurlijk kunt u voor veel meer services bij ons terecht. Bezoek onze winkel en we leggen u het graag uit. 

Voordeel

De prijzen bij PLUS zijn gegarandeerd scherp. Elke dag weer krijgt u voordeel met de scherpste aanbiedingen en unieke PLUS acties. Schrijf u in voor de PLUS nieuwsbrief of houd uw brievenbus in de gaten voor onze folder.

Vers

Zoals u wellicht weet halen wij, als het maar even kan, de versproducten uit de buurt, waardoor we de schakel tussen teler en u zo kort mogelijkhouden. Daarom vindt u bij PLUS meer verse en lekkere producten.

Duurzaam

De natuur en een positieve bijdrage leveren aan de samenleving zijn voor ons erg belangrijk. Wij zijn daarom ook trots dat wij als PLUS het grootste assortiment biologische producten hebben. PLUS verkoopt alleen Fairtradebananen, ananassen, huismerk koffie, huismerk chocolade en huismerk thee en streeft ernaar dat de vis die verkocht wordt, zoveel mogelijk duurzaam gevangen of gekweekt is.

Tegenwoordig mag een groot assortiment glutenvrij ook niet meer ontbreken.

En… PLUS heeft een groot assortiment eigenmerkproducten die met de grootste zorg voor u zijn samengesteld.

Wist u ook al dat wij ons als een van de weinige zelfstandigesupermarkten in Nederland het predicaat SSK (Super Supermarkt Keurmerk) op onze deur mogen hangen?

Kortom, PLUS geeft meer en we hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten.

 

Matthijs en Dominique van Tetering en medewerkers

PLUS Van Tetering

Stuijvenburchstraat 107A
6961 CV Eerbeek
Tel. 0313-654111
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week