1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Ons verhaal

Welkom bij PLUS van Velzen!

Trots zijn wij, dat wij gevestigd zijn in het mooie Harmelen. Harold van Velzen is sinds 2006 eigenaar van deze winkel. Toen nog Super de Boer, later dat jaar omgebouwd naar PLUS. In 2015 hebben wij de winkel uitgebreid met maar liefst 200 vierkante meter. Door de uitbreiding hebben we een betere winkel neer kunnen zetten, met een groter aanbod. Wat hopelijk resulteert in meer winkelplezier voor u, want dat is wat telt!

Van wereldwijk tot lokaal, van online bestellen tot zelfscan

Ons doel is om zoveel mogelijk klanten tevreden te stellen en te houden. Daarom kunt u naast het doen van uw dagelijks boodschappen bij ons terecht voor veel meer services; inpakservice, stomerijservice, verse bloemen en nog veel meer. Onder het kopje services vindt u alle services die wij bieden.

U kunt bij ons gebruik maken van de zelfscan. Dit werkt eenvoudig en snel en u heeft de boodschappen in de winkel maar één keer in uw handen. Heeft u niet zoveel tijd om zelf boodschappen te doen? Dan bieden wij u een uitkomst; bestel uw boodschappen online of via de PLUS-app en wij bezorgen het bij u thuis. Hoe makkelijk is dat!

Naast ons ‘algemene’ assortiment, hebben wij een scala aan streekproducten. Bij ons vindt u onder andere verschillende kazen en ambachtelijk gebak uit Harmelen, verse vleeswaren uit Linschoten en tapenades uit Woerden. Dit maakt onze winkel lokaal speciaal en anders dan anderen.

Goed eten. Daar houden wij van.

Graag tot snel in onze winkel!

Het team van PLUS Van Velzen - Harmelen

 

PLUS Van Velzen-Harmelen

Kerkweg 7-11
3481 CP Harmelen
Tel. 0348-441343
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week