1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Ons verhaal

Welkom bij de lekkerste supermarkt van Kapellebrug!

Welkom bij PLUS, de lekkerste supermarkt van Kapellebrug. In onze nieuwe winkel vind je een groot assortiment tegen lage prijzen. Je kan dus voor al je boodschappen bij ons terecht! Kom ruiken en proeven in onze winkel, waar ambachtelijk en vers centraal staan.

Verse maaltijden. Iedere dag bereiden we verse maaltijden en bijgerechten in de winkel. Er valt genoeg te kiezen om elke dag lekker en gevarieerd te eten. Handig op drukke sport-, school- en werkdagen.

De lekkerste groente van het seizoen. Nu doen, dit is het seizoen! Dat geldt zeker voor groenten en fruit. Deze vind je dan ook volop op onze groenten- en fruitafdeling. Daarnaast vind je hier heerlijke kruiden om je gerechten extra lekker te maken. En heb je zin in sinaasappelsap? Je kunt het bij ons zelf persen. Verser kan niet!

Het lekkerste vlees. Op onze vleesafdeling bieden wij een breed scala aan biologisch vlees, vleesvervangers en verantwoord vlees met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Ons rundvlees van het ras Blonde d’Aquitaine is niet alleen zeer smaakvol, het is door de duurzame en diervriendelijke manier van produceren ook nog eens bekroond met twee Beter Leven sterren. Een onsje meer of minder? Onze slagers verwerken de stukken vlees zelf, dus kan het voor iedereen in de gewenste dikte gesneden worden.

Het lekkerste brood uit eigen bakkerij. Smaken verschillen, daarom is er bij PLUS genoeg te kiezen. Neem nou onze broodjes. Ze worden in de winkel lekker knapperig gebakken. Dat ruikt lekker!

De scherpste prijzen in de buurt. PLUS vindt dat goed eten betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom houden we onze prijzen laag en hebben we elke week de scherpste aanbiedingen.

Vertrouwde gezichten in de winkel. Hoeveel er ook is veranderd in de nieuwe winkel, onze team medewerkers is hetzelfde gebleven. Klantvriendelijk, vakkundig en behulpzaam. Precies zoals je van ons gewend bent.

PLUS Mangnus

Gentsevaart 8
4565 EV Kapellebrug
Tel. 0114-313016
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week