1. Home/
  2. Onze winkel
  3. /Ons verhaal
Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Previous

Welkom bij PLUS van Velzen!

Al vier generaties lang is van Velzen een bekende naam in supermarktland. Harold van Velzen, de vierde generatie, heeft in 1995 de supermarkt in Lopik van zijn ouders overgenomen.

Na verschillende verbouwingen is een verhuizing, waar jarenlang naartoe is gewerkt, in april 2015 werkelijkheid geworden. Nota bene naar de plek waar vroeger de supermarkt ook heeft gestaan. Sinds de opening op 15 april 2015 zijn wij ook in het bezit van een The Read Shop, een mooie toevoeging aan ons winkelaanbod.

Van wereldwijd tot lokaal, van Pick Up Point tot zelfscan
Na de verhuizing naar onze nieuwe winkel, hebben wij veel services aan onze dienstverlening toegevoegd. Zo hopen wij nog meer klanten tevreden te stellen en te houden. Naast ons ‘algemene’ assortiment, hebben wij ook een scala aan lokale streekproducten. U vindt bij ons verschillende kazen uit Stolwijk, verse vleeswaren uit Linschoten, appels en peren uit Lopik, een yoghurttap uit Benschop en nog veel meer! Dit maakt onze winkel lokaal speciaal en anders dan anderen.

Heeft u niet zoveel tijd om boodschappen te doen? Dan bieden wij u een uitkomst; wij beschikken over een Pick Up Point, waar u uw boodschappen, al verzameld door onze medewerkers, ophaalt bij de deur. Doet u wel graag zelf boodschappen? Dan kunt u gebruik maken van de zelfscanner, dit werkt snel en eenvoudig.

Tevens beschikken wij onder andere over een slijterij, stomerij en een bezorgservice.

Onder het kopje services vindt u alle services die wij aanbieden.

Lovende woorden van onze klanten
Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Het beste voor de klant, dat proberen wij na te streven. De klant moet dit natuurlijk ook wel zo ervaren. Na ons klanttevredenheid onderzoek van najaar 2015 komt naar voren dat wij positiever beoordeeld worden dan in het voorjaar. Cijfers om trots op te zijn, maar zeker ook om nog verder in te groeien.

Enkele citaten van onze klanten:
“De winkel is zo enorm mooi geworden. Het wordt goed en netjes bijgehouden door het personeel.”
“Het is een gezellig team. Ze doen echt hun best om goed en vriendelijk te helpen. Dat maak je in veel andere winkels/supermarkten anders mee.”
“Mijn PLUS is zeer betrokken bij de inwoners van het dorp. Een mooi voorbeeld is de Voedselbank, die regelmatig producten ontvangt. Ook het verenigingsleven kan op PLUS rekenen.”

Wij hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten!
Namens alle medewerkers van PLUS van Velzen Lopik

PLUS Van Velzen

President Kennedylaan 2A
3411 BR Lopik
Tel. 0348-551224
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week