1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Ons verhaal
Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Previous

Welkom bij PLUS Van Velzen!

Al vier generaties lang is van Velzen een bekende naam in supermarktland. Harold van Velzen, de vierde generatie, heeft in 1995 de supermarkt in Lopik van zijn ouders overgenomen.

Wij zijn ook in het bezit van een slijterij en een boekhandel “The Read Shop”, een mooie toevoeging aan ons winkelaanbod.

Van Pick Up Point tot zelfscan, van wereldwijd tot lokaal

Ons doel is om zoveel mogelijk klanten tevreden te stellen en te houden. Daarom kunt u naast het doen van uw dagelijks boodschappen bij ons terecht voor veel meer services; PostNL servicepunt, stomerij service, bezorgservice, groot bloemenaanbod, boekhandel en nog veel meer. Onder het kopje services vindt u alle services die wij aanbieden.

Heeft u niet zoveel tijd om zelf boodschappen te doen? Dan bieden wij u een uitkomst; wij beschikken over een Pick Up Point, waar u uw boodschappen, al verzameld door onze medewerkers, ophaalt bij de deur. Wij kunnen ook bij u thuis bezorgen. Doet u wel graag zelf boodschappen? Dan kunt u ook gebruik maken van de zelfscanner, dit werkt snel en eenvoudig.

Naast ons ‘algemene’ assortiment, hebben wij een scala aan streekproducten. Bij ons vindt u onder andere heerlijke kazen uit Stolwijk, appels en peren uit Lopik, vlees uit Polsbroek en yoghurt uit Benschop. Dit maakt onze winkel lokaal speciaal en anders dan anderen. Vers en ambachtelijk brood vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij naast het aanbod van PLUS een goed assortiment van brood en gebak van een ambachtelijke bakker uit Krimpen aan den IJssel.

Goed eten. Daar houden wij van.

De mening van de klant

Het beste voor de klant, dat proberen wij na te streven. Bij al onze kassa’ staan kleine ‘tablets’, waarop een vraag gesteld wordt. De klant geeft antwoord aan de hand van vier smileys. Zo meten wij iedere dag de tevredenheid van u en andere klanten. Op de vraag “Voelt u zich vandaag welkom in onze winkel?” scoren wij een 8! Ook scoren wij een ruime 8 op de vraag “Heeft u vandaag al uw producten kunnen kopen?”. Wij zijn blij met alle positieve scores en van de lagere cijfers kunnen wij leren. En dat doen we ook graag.                                                

Wij hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten,

Team PLUS Van Velzen

PLUS Van Velzen

President Kennedylaan 2A
3411 BR Lopik
Tel. 0348-551224
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week