1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Ons verhaal
Next
  • 1
  • 2
Previous

PLUS Tuitman is de Middelstumer supermarkt aan de Asingalaan in Middelstum, opgericht in 1994

Daarvoor was het bedrijf nog gevestigd in het oude pand aan de Oude Schoolsterweg en heette het nog "4=6", later werd dat "Garantmarkt".

 

Het bedrijf is ontstaan uit de samenvoeging van de ambulante handel en de thuiswinkels van 3 gebroeders Tuitman. De grootvader van de huidige ondernemer, Reinder en zijn broers Hendrik en Frederik Tuitman. Deze gebroeders hadden elk een eigen ventwijk  terwijl hun vrouwen thuis naast het huishouden ook nog een kruidenierswinkeltje bestierden, de voorlopers van de supermarkt.

Door de samenvoeging van deze drie bedrijfjes op één plek aan de Oude Schoolsterweg in 1978 ontstond de eerste supermarkt in Middelstum; 4=6 Tuitman genaamd.

Later zetten de 3 zonen van deze gebroeders, dus de neven Tuitman het bedrijf verder als Gebroeders Tuitman, ditmaal met nog twee ventwijken en één winkel. Deze winkel groeide van 50m2 naar 250 m2.  Ook de naam werd veranderd; Garantmarkt

 In 1994 werd ook het pand aan de Oude Schoolsterweg te klein en werd een nieuwe locatie gevonden op de plaats waar destijds de huishoudschool stond. Daar werd een nieuwe supermarkt gebouwd door één van deze neven samen met twee zoons. Inmiddels was dus de derde generatie ingetreden in het bedrijf.

 Ook dit pand bleek naar verloop van tijd te klein en in 2012 werd het dan ook vergroot naar 800 m2 verkoopoppervlak met een nieuwe PLUS “Briljant” formule.

 

In deze moderne supermarkt zijn wij u graag van diens met uiteraard kruidenierswaren en versartikelen maar ook met een postagentschap, een slijterij, een stomerijservice openbaar vervoer oplaadpunt, Online boodschappen doen met bezorgservice en een ophaalpunt.

Dit alles met de klantvriendelijkheid waar wij al generaties lang om bekend staan.

PLUS Tuitman

Asingalaan 6
9991 AJ Middelstum
Tel. 0595-551960
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week