1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Nieuws
  4. /Verbeeten beste zelfstandige supermarktondernemer van Limburg

Verbeeten beste zelfstandige supermarktondernemer van Limburg

Next
  • 1
  • 2
  • 3
Previous

Verbeeten beste zelfstandige supermarktondernemer van limburg

Woerden, 5 april 2019 – Familie Verbeeten van PLUS Verbeeten in Tegelen is, voor de tweede keer op rij, de beste zelfstandige supermarktondernemer van Limburg. Dat maakte het Vakcentrum vandaag bekend. Jolien Verbeeten, Koen Verstegen en Jan Verbeeten hebben als succesvol ondernemers een duidelijke visie op de toekomst en op onderscheidend ondernemerschap. Verbeeten strijdt samen met de overige provinciewinnaars verder voor de prestigieuze ZO²Z Award.

ZO²Z Award 2019-2020
De ZO²Z Award competitie is een initiatief van het Vakcentrum, de onafhankelijke belangenbehartiger en bewezen partner van mkb-winkeliers in food en fast moving consumer goods en franchisenemers. Het Vakcentrum organiseert de tweejaarlijkse competitie om het belang van zelfstandige ondernemers te tonen voor ons land. Tijdens deze editie deed een recordaantal van 216 zelfstandige supermarktondernemers mee aan de competitie. Onderscheidend ondernemerschap leeft!

Tijdens de eerste ronde van de ZO²Z Award competitie werden deelnemers beoordeeld op werkgeverschap, ondernemerschap, klanten, assortiment en innovatie. Het onderzoek werd uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia. Daarnaast telden medewerkerstevredenheidsonderzoeken en klantentevredenheidsonderzoeken mee voor het vaststellen van de beste ondernemer per provincie. De toekomstvisie van zelfstandige supermarktondernemers werd onderzocht middels een persoonlijk ambitiegesprek,

Landelijke top-3

Eind april maakt het Vakcentrum bekend wie de landelijke top-3 zijn. Op 14 mei wordt tijdens de Dag van het Vakcentrum duidelijk wie er met de prestigieuze ZO²Z Award naar huis gaat.