1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Onze medewerkers

Onze medewerkers

Team PLUS Zondag stelt zichzelf voor...

De klant centraal stellen...Dat is de missie van iedere PLUS Zondag medewerker. Met veel plezier zorgen wij ervoor dat u bij ons prettig kunt winkelen. De familie Zondag, de operationeel bedrijfsleider en het team van afdelingsmanagers is verantwoordelijk voor alles wat zich afspeelt op en rondom de winkelvloer. Wij stellen ons graag aan u voor.

Sabine Zondag (ondernemer):
Letterlijk ben ik opgegroeid in de supermarkt en in de afgelopen jaren heb ik dezelfde liefde en passie ontwikkeld voor het vak als mijn ouders. Ik ben er trots op, dat ik de familietraditie voort kan zetten als PLUS ondernemer in Pijnacker. Met een enthousiast team van medewerkers doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat u als klant zich welkom voelt in onze winkel. Mijn ambities zijn torenhoog, iedere dag is het weer een uitdaging om duizenden klanten mogen ontvangen in onze winkel. Het is ons streven dat u in onze winkel positief verrast wordt en dat u iedere keer weer met een blij gevoel de winkel verlaat.

Stephan de Lobel (operationeel bedrijfsleider):
Ik ben Stephan en ik ben 32 jaar. Vanaf mijn 14e jaar werk ik al in een PLUS. Ik ben begonnen met 2 avonden vakken vullen. Dit leidde tot al snel tot vulploegleider. Na een opleiding gericht op het ondernemerschap kreeg ik pas echt de smaak te pakken. Na een paar jaar afdelingschef te zijn geweest, wilde ik verder in het supermarktwereldje. Nu ben ik ruim 5 jaar operationeel bedrijfsleider bij PLUS Zondag en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Elke dag hebben wij de uitdaging om het beter te doen dan gisteren. Daar is de klant een belangrijk onderdeel in. Open en eerlijk, daar staat PLUS Zondag voor. Ik zie u graag bij ons in de winkel.

Raymond Verbaan (afdelingsverantwoordelijke Kruidenierswaren/Zuivel/Diepvries):
Ik ben Raymond, 46 jaar oud en ik kom uit Den-Haag. Sinds 1988 ben ik werkzaam in een supermarkt, waarvan de laatste 7 jaar bij uw PLUS in Pijnacker. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat u met veel plezier al uw boodschappen kunt doen. Voor al uw vragen over kruidenierswaren, zuivel, diepvries of een goede fles wijn, kunt u bij mij terecht. Ik zie u graag terug in onze mooie winkel.

Karin Beuker (afdelingsverantwoordelijke Kassa):
Mijn naam is Karin Beuker en ik werk sinds 2002 als hoofdcassiére bij Plus Zondag in Pijnacker. Samen met een betrokken en enthousiast team medewerkers is het ons streven om u na elk winkelmoment met goede producten en met een tevreden gevoel huiswaarts te laten keren.Om hier aan te voldoen stellen wij zowel hoge eisen aan onze cassiéres alsmede aan onze servicebalie medewerksters.
Klantvriendelijk en klantgericht dat is waar PLUS Zondag voor staat!

Jolanda van der Putte (afdelilngsverantwoordelijke Vleeswaren/Kaas afdeling):
Ik ben Jolanda van der Putte en ik ben sinds 1989 in dienst bij de familie Zondag. Eerst onder de vlag van EDAH en sinds 2007 onder de vlag van PLUS. Als echte Pijnackerse ken ik veel klanten van naam en nog meer van gezicht. Voor al deze klanten zorg ik met het hele team voor verse vleeswaren en kaas. Het liefst vers van het mes! Natuurlijk zorgen wij ook voor lekkere buitenlandse kaas voor bij de borrel en zorgen wij iedere week voor lekkere specialiteiten op onze afdeling.

Leny La Brijn (ass. hoofdcassiere / verantwoordelijke bezorgdienst):
Ik ben Leny La Brijn, werkzaam bij PLUS Zondag sinds 2008. Vele zullen mij kennen als caissière/leidinggevende bij de kassa. Naast het werken als caissière, bezorg ik twee dagen in de week de boodschappen bij klanten, die om welke reden dan ook, zelf geen boodschappen kunnen of willen doen. Hierbij staat de service naar de klant bovenaan.Tegen een kleine vergoeding worden de boodschappen in de winkel verzamelt en bij u thuis bezorgd. U kunt ook uw boodschappen zelf doen en door ons thuis laten bezorgen. Met veel plezier doe ik de boodschappendienst. Na ruim 6 jaar bezorging bouw je toch een band op met de klanten en leer je de wensen van de mensen kennen. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze bezorgdienst? Bel ons of loop evenbinnen, wij staan altijd voor u klaar! Graag tot ziens in de winkel of tijdens mijn bezorgronde.

Karin Beuker
Afdelingsmanager Kassa

Ons hele PLUS team

PLUS Sabine Zondag

Hazelaarplein 1
2641 BD Pijnacker
Tel. 015-3694983
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week