1. PLUS/
  2. Onze winkel

Welkom bij PLUS Benders Venlo!

Goed eten. Daar houden we van. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Lekker eten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn.

Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. En bieden een snelle, persoonlijke service – zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom kopen wij onze producten grootschalig in en zorgen wij wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen.

Goed eten komt ook uit de buurt en daarom werken wij samen met o.a. Broekmans Patisserie, Bekkerie Ut Bruedje, Maasland, ’t Trostomaatje, Tasty Tom tomaten, Kaasboerderij Mertens, Clevers ijs

Naast goed eten kunt u bij ons 7 dagen per week de mooiste boeketten bloemen laten binden en in onze Plusshop, ook gevestigd aan het Gelreplein, kunt u terecht voor o.a. postzaken, kansspelen, enorme keuze in tijdschriften en wenskaarten

Tot ziens in onze winkel!

Jouw PLUS Benders Venlo team

Lees verder

PLUS Benders

Straelseweg 183
5914 AL Venlo
Tel. 077-3514666
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week

Services

Naast boodschappen biedt onze winkel je een aantal extra voorzieningen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle services in onze winkel.
Toon alle services
Nieuws van PLUS

Compleet overzicht