Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Ademas Tinto product foto
Ademas

Tinto

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 4,65)
3.49 349

Handige informatie over dit product

In de Omfietswijngids geeft wijnschrijver Nicolaas Klei de allerbeste wijnen de eretitel ‘Omfietswijn’. Nicolaas Klei bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot Omfietswijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Cariñena is een streek die volop in beweging is. Het is een gebied waar het klimaat de wijnbouwers flink kan bezighouden. Extreme hitte in de zomer, droogte, hagel, storm. Garnacha is een sterke druif en uitermate geschikt voor het klimaat in deze streek. De wijnen zijn soepel, zeer fruitig en door hun karakter het lekkerst om jong te drinken.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, Cariñena
Druif
Garnacha
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Ademas is een wijnproducent die in staat is te werken met grote volumes, zonder de identiteit en authenticiteit van de verschillende druivensoorten uit het oog te verliezen.
Bekroningen
In de Omfietswijngids geeft wijnschrijver Nicolaas Klei de allerbeste wijnen de eretitel ‘Omfietswijn’. Nicolaas Klei bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot Omfietswijn.

Proefnotitie

Kleur
Paarsrood
Geur
Geur van kersen en kruiden
Smaak
Een soepele wijn met een fruitig karakter. Zeer toegankelijk.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.