Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Barefoot Cabernet Sauvignon product foto
Barefoot

Cabernet Sauvignon

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 8,65)
6.49 649
499

Actie: Gallo of Barefoot

Alle flessen à 75 cl
Deze actie loopt van zo 04 jun tot en met za. 10 jun.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
Een zoete wijn met heerlijke smaken van boom- en steenfruit gelaagd met bloemige aroma's. Tropische tonen brengen de wijn in balans voor een mooi expressief mondgevoel.
Druivenras
Cabernet Sauvignon
Wijn Herkomst
Verenigde Staten van Amerika, Californië

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: De volle geur van donker fruit en wat vanille. Smaak: Een volle en fruitige rode wijn met een explosie van rood fruit en smaken als framboos en zwarte bessen. De wijn heeft een vanilleachtige afdronk die lang blijft hangen
Lekker bij
  • Lam
  • Rund

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Rose wijn
Contact
Barefoot Cellars
Communicatie adres
Swan House, Comley Business Park, Uxbridge UB8 2AD U.K.
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.