Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Barefoot Pink Moscato Bubbly product foto
Barefoot

Pink Moscato Bubbly

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 10,65)
7.99 799

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Californië is de wijnstaat van Noord Amerika. Hier worden op alle niveau's wijnen gemaakt. Van supertop tot voor alle dag. De wijnmaker hier, gebruikte een koel fermentatieproces. De gisting werd gestopt waardoor de suikers uit de druif in de wijn konden blijven. Dit zorgt voor de frisse smaken en fruitkarakters die zich in het wijnglas ontwikkelen. Het gebruik van koele opslag in tanks zorgt voor bloemen- en tropische aroma's en smaken. Deze technieken en precies de juiste hoeveelheid zorg en behandeling resulteerden in een heerlijke wijn.
Wijnsmaak
Herkomst
VS, Central Valley
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Het verhaal begint met Ernest en Julio. Twee broers met familiewortels in Italië. Naast hun liefde voor wijn en een grote dosis vastberadenheid zijn ze samen hun bedrijf in Californië begonnen. Tegenwoordig zijn zeventien leden van de familie Gallo nog steeds direct bij de ‘winery’ betrokken. Door met dezelfde filosofie en instelling als hun grootvaders druiven te kweken en wijn te produceren, heeft de derde generatie een belangrijke bijdrage geleverd aan de productie van een groot aantal prijswinnende wijnen. De wijnmaker van Barefoot zet al 20 jaar haar beste voetje voor. Jenn Wall heeft een onmiskenbare neus voor trends. Zo heeft ze aan het Barefoot assortiment de Malbec toegevoegd: een medium, droge rode wijn met sappige smaken van zwarte kers, aardbei en een hint van vanille die zorgt voor een heerlijke, fluweelzachtige afdronk.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Echt pink met lekkere bubbels
Geur
Verse aardbeien en kersen in de neus
Smaak
Een lekker bubbelende rose met een goede balans tussen fruit en een zoetje. Deze rosé heeft een lekkere mousse en een sappige dronk.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Desserts

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
8%
Wettelijke omschrijving
Mousserende wijn
Contact
Barefoot Cellars Europe
Communicatie adres
Swan House, Comley Business Park, Uxbridge UB8 2AD U.K.