Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Baron von Maydell Grauer Burgunder Pinot Gris product foto
Baron von Maydell

Grauer Burgunder Pinot Gris

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 10,65)
7.99 799

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Baden is het warmste Duitse wijnbouwgebied. Hier raast een lichte Mediterrane wind die, vanuit Zuid-Frankrijk, de lagere Rijnvallei bereikt. Dit zorgt voor een perfecte ontwikkeling en groei van de verschillende druivensoorten die gebruikt worden voor de wijnen van Bimmerle. De druivenstokken zijn soms wel tot 45 jaar oud! De druiven worden zorgvuldig met de hand geplukt en gekoeld totdat ze verwerkt worden. Alle wijnen van Bimmerle worden gebotteld in de eigen, moderne wijnmakerij waarbij altijd de constante en hoge kwaliteit van de wijnen gewaarborgd wordt.
Druivenras
Pinot Gris
Wijn Herkomst
Duitsland, Baden

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Vol geel fruit als peer en kweepeer en wat pHinten van peer, grapefruit, kweepeer en citrus. Smaak: Fruit van gele appel, perzik en gele ananas. De afdronk heeft een fijn bittertje.
Lekker bij
  • Vis
  • Schaal- en schelpdieren

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
QUALITÄTSWEIN BADEN
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Contact
LES GRANDS CHAIS DE FRANCE
Communicatie adres
1, rue de la Division Leclerc 67290 PETERSBACH FRANCE
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Keep away from light in a dry and cool store.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.