Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Barone Montalto Pinot Grigio Blush Terre Siciliane IGT product foto
Barone Montalto

Pinot Grigio Blush Terre Siciliane IGT

Per fles 375 ml
 (Per liter
€ 9,31)
3.49 349

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Het eiland Sicilië heeft zich de laatste jaren in snel tempo ontwikkeld tot een producent van voortreffelijke rode wijnen. Het heeft alles te maken met de steeds betere kennis en de goede technieken van het wijnmaken. Plukken van de druiven als ze nog voldoende fruit hebben, een gisting op niet al te hoge temperatuur in gekoelde gistingsvaten, alles draagt bij aan een verbeterde kwaliteit van de wijnen hier, zowel bij rood als bij wit. Montalto vinden we aan de westkant van Sicilië, in de streek van de Marsala, ooit een beroemde versterkte en vaak zoete wijn. Bedrijven in deze streek hebben zich dan ook steeds meer geworpen op de productie van droge wijnen, waar wel een groeiende markt voor is. Montalto doet dat met verve. De wijnen zijn niet complex, maar heerlijk soepel en bijzonder smakelijk.
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, IGT Sicilia
Druif
Pinot Grigio
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Montalto vinden we aan de westkant van Sicilië, in de streek van de Marsala, ooit een beroemde versterkte en vaak zoete wijn. Bedrijven in deze streek hebben zich dan ook steeds meer geworpen op de productie van droge wijnen, waar wel een groeiende markt voor is. Montalto doet dat met verve. De wijnen zijn niet complex, maar heerlijk soepel en bijzonder smakelijk.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Heel licht roze
Geur
Mooie frisse geur met aanhoudende fruitige tonen.
Smaak
Heerlijke zachte frisse rosé met tonen van verschillende soorten fruit.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kip
  • Pasta

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.