Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Barone Montalto Pinot Grigio igt montalto product foto
Barone Montalto

Pinot Grigio igt montalto

Per fles 375 ml
 (Per liter
€ 9,04)
3.39 339

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Deze kruidig maar fruitige en sappige witte wijn komt uit Sicilië, het grote eiland onder het vasteland van Italië. Het gebied wordt getypeerd door een extreem klimaat met hitte, wind en soms een wolkbreuk. De wijnen uit Sicilië combineren kruidigheid en
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, IGT Sicilia
Druif
Pinot Gris
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Montalto vinden we aan de westkant van Sicilië, in de streek van de Marsala, ooit een beroemde versterkte en vaak zoete wijn. Bedrijven in deze streek hebben zich dan ook steeds meer geworpen op de productie van droge wijnen, waar wel een groeiende markt
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Helder geel
Geur
Zacht fruit met een nootachtige toon
Smaak
Droog, iets citrus, nootachtig
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kip
  • Pasta

Producteigenschappen

Alcohol
12%
Wettelijke omschrijving
Witte wijn
Contact
Barone Montalto S.p.A.
Communicatie adres
Santa Ninfa (Trapani) - Italia
nelle cantine di Priocca - Italia
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.