Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Barone Montalto Pinot grigio IGT organic product foto
Barone Montalto

Pinot grigio IGT organic

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

Biologisch
Dit is het Europese Bio-keurmerk voor biologisch. Zo weet je zeker dat een product ook echt biologisch is.
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De druiven van deze Biologische Pinot Grigio groeien in de bekende Belice Vallei op het mooie eiland Sicilië. Vruchtbare bodem met veel kalksteen en zand vormen de ideale basis voor de druiven van deze wijn. Het klimaat op Sicilië zorgt voor een eigentijdse stijl Pinot Grigio die u als consument zeker zal aanspreken.
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, IGT Sicilia
Druif
Pinot Grigio
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Montalto vinden we aan de westkant van Sicilië, in de streek van de Marsala, ooit een beroemde versterkte en vaak zoete wijn. Bedrijven in deze streek hebben zich dan ook steeds meer geworpen op de productie van droge wijnen, waar wel een groeiende markt voor is. Montalto doet dat met verve. De wijnen zijn niet complex, maar heerlijk soepel en bijzonder smakelijk.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Exotisch strogele kleur
Geur
Fris in de neus met tonen van peer, groene appel en perzik.
Smaak
Ook in de smaak mooi fris met hints van koriander en lime met een mooie zachte afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Pasta
  • Schaal- en schelpdieren

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.