Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Bienvenido Cava Rosé product foto
Bienvenido

Cava Rosé

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 9,99)
7.49 749

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Deze Cava wordt geproduceerd volgens de 'methode traditionelle' waarbij de wijn een tweede gisting op fles ondergaat. Dezelfde methode die wordt gehanteerd om de mousse te maken in Champagne. In totaal duurt het gistingsproces langer dan 12 maanden. Gemaakt van 100% Trepat druif en daarom helder roze van kleur. Een feest als aperitief om de borrel goed mee te beginnen.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, Cava
Druif
Trepat
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Bienvenido is een betrouwbare producent van een compleet assortiment gewaardeerde Cava's.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Helder roze met een fijne mousse
Geur
Vol rood fruit.
Smaak
Cava Bienvenido rosé is een heerlijke droge mousserende wijn exclusief voor PLUS. Een betaalbaar alternatief voor Champagne.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kip
  • Lekker pittig en spicy

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.