Bolla Soave Classico DOC fles 75 cl - Witte wijn

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Bolla Soave Classico DOC product foto
Bolla

Soave Classico DOC

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 8,65)
6.49 649

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Wijn die zijn naam heeft gekregen door zijn afkomst uit het wijn gebied Soave. De wijnen zijn iets fris met een noten toon zoals ook deze Bolla Soave.
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, Soave
Druif
Trebbiano, Garganega
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Bolla is een producent van fijne wijnen uit Veneto, Italie. De TTT selectie van het wijnhuis verwijst naar 'Trust The Taste', een verwijziging naar hun lange relatie met de Amerikaanse markt waar de wijnen van Bolla zeer populair zijn!
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Licht geel.
Geur
Citrus met toon van amandel.
Smaak
Sappige, lichte, droge witte wijn met tonen van citrus en een lichte toets van amandel.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Pasta
  • Vis

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.