Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Bolla Valpolicella Classico DOC product foto
Bolla

Valpolicella Classico DOC

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 10,65)
7.99 799

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Wijn die zijn naam heeft gekregen door zijn afkomst uit het wijngebied Valpolicella: Valpolicella, oftwel vallei van de kelders, is een gebied dat verantwoordelijk is voor de productie van enkele iconen uit de wijnwereld, zoals de Amarone. Deze wordt gemaakt van de ingedroogde druiven uit dit gebied. De druiven die niet ingedroogd worden maar gezond gebotteld worden en kort rijpen worden verkocht als deze Bolla Valpolicella Classico.
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, Valpolicella
Druif
Corvina, Molinara
Serveren
Licht gekoeld 12-15°C
Wijnhuis
Bolla is een producent van fijne wijnen uit Veneto, Italie. De TTT selectie van het wijnhuis verwijst naar 'Trust The Taste', een verwijziging naar hun lange relatie met de Amerikaanse markt waar de wijnen van Bolla zeer populair zijn!
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Diep, helder rood.
Geur
Donkere kersen.
Smaak
Fijne, niet al te stevige wijn die gedomineerd wordt door donker iets kruidig fruit van zwarte kersen en wat pruimen.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Pasta
  • Varken

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.