BOTABRICK California Chardonnay Wijntap doos 150 cl - Witte wijn

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

BOTABRICK California Chardonnay Wijntap product foto
BOTABRICK

California Chardonnay Wijntap

Per doos 150 cl
 (Per liter
€ 6,66)
9.99 999

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Californië is de wijnstaat van Noord Amerika. Hier worden op alle niveau's wijnen gemaakt. Van supertop tot voor alle dag. Gallo is in de Sierra Hills in staat om goede kwaliteit wijn te produceren voor een bereikbare prijs.
Wijnsmaak
Herkomst
VS, Central Valley
Druif
Chardonnay
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
PLUS is als aanbieder van wijn goed in staat te werken met grotere volumes, zonder de identiteit en authenticiteit van de verschillende producten uit het oog te verliezen. PLUS kan zo een bijzondere selectie van wijnen over de hele wereld aan bieden. Alle wijnen worden geproduceerd met de modernste productiefaciliteiten.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Licht strogele kleur
Geur
Aroma's van citrus, suikermeloen en hints van geroosterd eik.
Smaak
Levendige smaken van heldere citroen, honing en appel. Deze wijn heeft een medium body, is evenwichtig en heeft een rijke, sappige afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Kaas
  • Kip

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.