Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Bush Creek Pinot Grigio Semillon product foto
Bush Creek

Pinot Grigio Semillon

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
De geconcentreerde witte wijnen uit South Eastern Australia zijn aangenaam fruitig met mooi dik fruit en vaak een hint van vanille door het gebruikte eikenhout. South Eastern Australia heeft zich in de laatste twintig jaar gevormd tot een professioneel gerund gebied dat wijnen met een duidelijk cepage karakter van constante kwaliteit levert. Naast de geconcentreerde witte wijnen uit South Eastern Australia, hebben we ook een mooie frisse witte wijn van Bush Creek. Een verrassend frisse witte wijn uit het warme Australie, met mooi tropisch fruit. South Eastern Australia heeft zich in de laatste twintig jaar gevormd tot een professioneel gerund gebied dat wijnen met een duidelijk cepage karakter van constante kwaliteit.
Druivenras
Pinot Grigio
Wijn Herkomst
Australië, South Eastern Australia

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Frisse geur van knapperig fruit. Smaak: Verfrissende wijn met prachtige aroma’s van vers fruit en een hint van gras.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
12%
Wettelijke omschrijving
Wijn
Ingrediënten
ingrediënten: bevat sulfieten, e220.
Contact
De Bortoli Wines Europe
Communicatie adres
Rijksweg 14
B-2880 Bornem
Belgium
Serveersuggestie
Perfect with seafood and salads.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.