Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Bush Creek Rosé product foto
Bush Creek

Rosé

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De geconcentreerde rosé wijnen uit South Eastern Australia hebben veel kleur, zijn aangenaam stevig en kruidig met mooi dik fruit en vaak een hint van zoet. South Eastern Australia heeft zich in de laatste twintig jaar gevormd tot een professioneel gerund gebied dat wijnen met een duidelijk cepage karakter van constante kwaliteit levert.
Wijnsmaak
Herkomst
Australië, South Eastern Australia
Druif
Shiraz
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Bush Creek is een merk van het huis De Bortoli. De Bortoli is een van de grotere Australische wijnbedrijven die nog in familiebezit zijn. De start van dit bedrijf was in de jaren dertig van de vorige eeuw, door een Italiaans immigrantenpaar. Het bedrijf heeft nu wijngaarden en productiefaciliteiten in veel verschillende Australische wijngebieden.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Fel rose kleur
Geur
Geurt naar kersen en rood fruit
Smaak
Smaakt iets kruidig met zwoele tonen van kersen.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kip
  • Kaas

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
Bush Creek Rose PLUS Rood
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.