Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Cadet d'Oc Merlot product foto
OP = OP
Cadet d'Oc

Merlot

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 10,65)
7.99 799
25%
KORTING

Actie: Cadet d'Oc Viognier of merlot

Fles 75 cl
Deze actie loopt van zo 09 feb tot en met za. 22 feb.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De IGP wijnen uit het aan de Middellandse zee gelegen gebied Languedoc-Roussillon zijn aangenaam kruidig en charmant, het best als ze jong gedronken worden. Vin de Pays wijnen worden hier niet alleen gemaakt van typische inheemse druivensoorten, maar ook van de ‘grote, beroemde’ druivensoorten als chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot, grenache en syrah. In Vin de Pays wijnen zijn de druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer goed op elkaar afgestemd.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc
Druif
Merlot
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
"Waar komt Cadet d’Oc vandaan? Baron Philippe de Rothschild is wereldwijd ontzettend beroemd geworden vanwege zijn wijn uit de Bordeaux. Maar in 1930 kreeg Baron Philippe het een beetje benauwd. Bezorgd om de kwaliteit en het prestige van Château Mouton Rothschild op het hoogste niveau te behouden, besloot Baron Philippe de Rothschild dat de vintage uit 1930 niet onder het Château-label zou worden verkocht. Desondanks was de wijn wel van goede kwaliteit en besloot hij het op de markt te brengen onder de naam ""Mouton Cadet"" . Baron Philippe was zelf de jongste zoon – ook wel de ‘Cadet' in het Frans - van het gezin). Hij boodt een selecte klantenkring een partij van deze mythische Château Mouton Rothschild, vrijgegeven maar nog steeds heerlijk. Het was meteen een succes! 1 + 1 = … Cadet verwijst naar deze totstandkoming en d’Oc naar de locatie waar de wijn wordt gemaakt: de Pays d’Oc.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Paarsrood
Geur
Rood fruit, kersen, aardbeien
Smaak
Soepel, rood fruit, subtiele kruidigheid
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren
Lekker bij
  • Rund
  • Kaas

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Wijn
Ingrediënten
Ingrediënten: Bevat Sulfieten
Contact
A.W.S.
Communicatie adres
P.O. Box 26
2740 AA Waddinxveen
NL
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.