Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Callia Shiraz product foto
Callia

Shiraz

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 8,79)
6.59 659

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
San Juan een opkomend wijngebied in Argentinië levert soepele, maar ook moderne wijnen. San Juan heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een gebied waar prima wijnen worden geproduceerd. Deze Callia Alta wijn levert heel veel lekker Argentijns karakter en kwaliteit.
Druivenras
Syrah
Wijn Herkomst
Argentinië, San Juan

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: In de neus mooie kruidigheid, bramen en cassis tonen. Smaak: In de smaak treft u veel rijp (jam) fruit, u proeft rijpe vijg, zwarte bes en ook de kruiderij van paprika. De wijn heeft een mooie balans, zachte tannine en kan een klein zoetje laten zien.
Lekker bij
  • Kip
  • Lam

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.