Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Château Roches Guitard Montagne SaintÉmilion product foto
Château

Roches Guitard Montagne SaintÉmilion

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 13,32)
9.99 999

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Robuuste, rustieke rode wijnen, die tot de serieuzere wijnen van Bordeaux worden gerekend. Deze wijnen hebben dan ook een duidelijk meer aanwezige structuur. Daarom goede begeleiders aan tafel bij gebraden vleesgerechten. Bordeaux heeft bijna ideale omstandigheden voor het produceren van kwalitatief goede wijnen: een mild klimaat met genoeg zon en een complexe, arme, kalkrijke bodem. Chateau Roches Guitard is een fijn voorbeeld van een eerlijke wijn met deze terroirkenmerken van Montagne Saint-Emilion.
Herkomst
Frankrijk, Montagne-Saint-Émilion
Druif
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Deze wijngaard is gelegen in het noorden van de appellatie Saint-Emilion en heeft een rijke historie met Romeinse vestigingen en monumenten. Deze wijn wordt geproduceerd door een klein chateau welke al generaties lang in handen is van de familie Courty.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Donker steenrood
Geur
Klassieke geur van zwart fruit en iets hout
Smaak
Klassieke wijn met mooi bessenfruit en geïntegreerd hout en iets kruiden.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kaas
  • Varken

Producteigenschappen

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Grand vin de Bordeaux
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Contact
OENOALLIANCE
Communicatie adres
F33290 BLANQUEFORT - FRANCE
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.