Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Chat Pradeau Mazeau Bordeaux Rouge product foto
Chat Pradeau Mazeau

Bordeaux Rouge

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 8,79)
6.59 659

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Bordeaux heeft bijna ideale omstandigheden voor het produceren van kwalitatief goede wijnen: een mild klimaat met genoeg zon en een complexe, arme, kalkrijke bodem. Chateau Pradeau Mazeau is een goed voorbeeld.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Bordeaux
Druif
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Met zorg door PLUS geselecteerd Chateau.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Steenrood
Geur
Fris bessenfruit en wat typerende tonen van kruiden.
Smaak
Modern gemaakte Bordeauxwijn met fris bessenfruit en concentratie op het fruit.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Varken
  • Lam

Producteigenschappen

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
wijn
Contact
Toutigeac
Communicatie adres
Targon (Gironde)
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.