Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Chateau de l'horte Cuvee la Trappe AOP Corbières product foto
Chateau de l'horte

Cuvee la Trappe AOP Corbières

Per doos 450 cl
 (Per liter
€ 8,88)
39.96 3996

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Quote
Volle smaak van rijp zwart fruit en Zuid Franse kruiderij. Unieke samenwerking met La Trappe..
Over deze wijn
Deze Biologischewijn heeft gerijpt in vaten van 225 Ltr. Gemaakt van oa Carignan en Grenache. De wijn heeft ruim een jaar in de vaten gerijpt. In een koude februari nacht zijn de vaten geleegd, en ng nat van de wijn direct in een vrachtauto geladen die direct naar de Abdij de Koningshoeve van La Trappe in Nederland reed. Daar aangekomen zijn de vaten direct gevuld met La Trappe Quadruppel waardoor er een unieke smaak ontstond van het fruit van de wijn en het trappistenbier. De wijn is speciaal gemaakt voor dit unieke project en wordt gedomineerd door de Grenache en de Carignan die naast het donkere bessenfruit ook de kenmerkende Zuid Franse kruiderij zoals tijm en rozemarijn in de smaak heeft. De druiven komen van wijngaarden die meer dan 100 jaar oud zijn. Gemaakt op Chateau de l'Horte en gerijpt in een aparte vatenkelder..
Druivenras
Grenache
Herkomst

Proefnotitie

Geur & Smaak
rijp zwart fruit, Zuid Franse kruiderij, sappig en vol van smaak
Lekker bij
  • Door de volle krachtige smaak vooral geschikt bij de maaltijd. Pasta, Rundvlees, Stampotten, Gourmetten of bij kazen met een rijke smaak zoals oude brokkelkaas, Roquefort, Blue Stilton, Camenbert..
  • Pasta
  • Rund

Producteigenschappen

Alcohol
14%

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.