Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Comte de St Aignan Sancerre product foto
Comte de St Aignan

Sancerre

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 22,65)
16.99 1699

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De ambassadeur van de Sauvignon Blanc uit de Koninklijke Loire streek. De druiven worden verbouwd op de glooiende hellingen van de 3 beroemde Sancerre terroirs ; de Caillotes , ( kalksteenklei en kiezel ), les Terres Blanches , (kalksteenklei) , Argiles à Silex (kalksteen en vuursteenklei ). Deze combinatie van Terroir geeft de wijn zijn unieke fluwelen mineraliteit en intense aromas
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Sancerre
Druif
Sauvignon Blanc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Dit wijnhuis uit de Loire streek heeft de ware passie voor authentieke Sauvignon Blanc, Rosé de Pinot Noir en Pinot Noir wijnen. Wijnmaker Thierry Merlet is afkomstig uit het Touraine gebied. De visie om onderscheidende wijnen met behulp van de nieuwste technieken en technologieën te produceren hebben tezamen geleid tot een uitstekend aanbod van deze wijnen elk internationaal erkend om hun hoge kwaliteit! - www.comtedesaintaignan.nl
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Verfijnd licht geel met subtiele groene weerschijn.
Geur
Aantrekkeijk bouquet van citroen, kruisbessen, mango met een tikkeltje passievrucht.
Smaak
Een geconcentreerde smaak van citroenmousse, abrikoos en groene asperges met een karakeristieke lange afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Kaas

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.