Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Danie de Wet Sauvignon blanc 'White label' product foto
Danie de Wet

Sauvignon blanc 'White label'

Per doos 450 cl
 (Per liter
€ 9,72)
43.74 4374

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
De milde en sappige witte wijnen uit Zuid-Afrika hebben veel sap en zijn vol lekker rijp fruit. Zuid-Afrika heeft zich in de laatste twintig jaar opgewerkt tot een van de grootste wijnleveranciers voor de Nederlandse markt. Vooral door een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Robertson is een wijngebied aan de zuid-westkust van Zuid-Afrika ten noordoosten van Kaapstad in het binnenland, door de warmte worden de druiven hier optimaal rijp. De wijnen van Danie de Wet hebben een fijn cepage karakter waardoor ze allemaal lekker verschillend zijn. Deze Sauvignon Blanc druiven worden geplukt in de koelte van de ochtend wanneer het fruit rijpe aromas met zachtere zuren en een overvloed aan fris en vers tropisch fruit heeft ontwikkeld.
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijn Herkomst
Zuid Afrika, Robertson

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Geurige tropische aroma's. Smaak: Zacht en fris in de smaak met hints van artisjok en asperges. Goede zuren, heerlijk puur en zuiver.
Lekker bij
  • Pasta
  • Vis

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.