Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Deetlefs Stonecross Cabernet Sauvignon product foto
Deetlefs

Stonecross Cabernet Sauvignon

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De ronde en goed gestructureerde rode wijnen uit Zuid-Afrika hebben veel kleur, zijn lekker iets kruidig met vooral rijp fruit als bramen en zwarte bessen. Zuid-Afrika heeft zich in de laatste twintig jaar opgewerkt tot een van de grootste wijnleveranciers voor de Nederlandse markt. Vooral door een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Robertson is een wijngebied aan de zuid-westkust van Zuid-Afrika ten noordoosten van Kaapstad in het binnenland, door de warmte worden de druiven hier optimaal rijp. Voor de wijnen van Deetlefs wordt er gewacht tot het perfecte moment om de druiven te plukken. Vervolgens vindt er zorgvuldige fermantatie plaats wat zorgt voor een zachtere, rondere wijn. Subtiel gebruik van houtrijping geeft de wijn complexiteit.
Wijnsmaak
Herkomst
Zuid-Afrika, Westkaap
Druif
Cabernet Sauvignon, Malbec
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Deetlefs is het op twee na oudste familie wijn bedrijf van Zuid Afrika. Het wine estate is al zeven generaties lang in handen van de familie Deetlefs en probeert met de nieuwste technieken en goede zorg voor alle boeren de beste Zuid Afrikaanse wijn te produceren.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Intense, donkerrode kleur.
Geur
De wijn laat een interessant pallet van bessen aroma's vrij, waaronder kersen, bramen en zwarte bes. Met een hint van drop en kruiden.
Smaak
Deze Cabernet Sauvignon komt makkelijk binnen en heeft een geconcentreerde, fruitige afdronk. De aroma's die vrij komen vertalen zich door in de smaak van de wijn.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.