Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Deetlefs Stonecross chardonnay product foto
Deetlefs

Stonecross chardonnay

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,05)
5.29 529

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De druiven zijn op drie verschillende momenten geplukt om de wijn een natuurlijke complexiteit mee te geven en deze druiven zijn ook gescheiden gefermenteerd.
Wijnsmaak
Herkomst
Zuid-Afrika, Westkaap
Druif
Chardonnay
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Deetlefs is hét op één na oudste familie wijndomein van Zuid-Afrika wat nog altijd in handen is van dezelfde familie. In 1752 vertrok het schip De Hageveld van Texel naar Batavia met aan boord de familie Deetlefs. Wegens ziekte moest de familie Deetlefs in Kaapstad van boord. Zij bouwden hier een boerderij en in 1822 werd de eerste wijn geproduceerd. Zeven generaties aan wijnkennis en gebruik van de nieuwste technologieën vormt voor Deetlefs dé sleutel tot internationaal succes.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Licht strogele kleur
Geur
Intense geuren van limoen, ananas, peer, perzik en abrikoos.
Smaak
Zachte, volle en ronde witte wijn met smaken van citrusvruchten, ananas en abrikoos.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Pasta
  • Vegetarisch

Producteigenschappen

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
Wine
Ingrediënten
Bevat sulfieten, ei, melk
Contact
Deetlefs Wines (Pty) Ltd
Communicatie adres
3738 TP De Bilt - The Netherlands
Allergie informatie
Melk
Ei
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.