Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Deetlefs Stonescross Chardonnay product foto
Deetlefs

Stonescross Chardonnay

Per fles 375 ml
 (Per liter
€ 8,77)
3.29 329

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Druiven afkomstig van drie verschillende wijngaarden bij de boerderij zijn speciaal geselecteerd voor de fruitige Chenin Blanc. Verschillende technieken zijn gebruikt om maximale complexiteit te geven aan de wijn. De Semillion is toegevoegd voor extra citrus complexiteit aan de wijn.
Druivenras
Chenin Blanc
Wijn Herkomst
Zuid Afrika, Westkaap

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Geuren van gele appel, citroen, ananas en nectarine. Smaak: Fruitige witte wijn met smaken van appel en nectarine en frisse tonen van limoen voor extra pit.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vegetarisch

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Witte Wijn
Ingrediënten
Bevat sulfieten
Contact
Deetlefs Wines (PTY) LTD
Communicatie adres
Porter Street, Rawsonville
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Serveersuggestie
Enjoy this wine on its own, or serve with pasta and light dishes like soufflés.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.