Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Diamarine Vin de Pays Méditerranée Rosé product foto
Diamarine

Vin de Pays Méditerranée Rosé

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Coteaux d'Aix en Provence
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Coteaux d'Aix en Provence
Druif
Grenache
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Moderne producent van goede wijnen. Het “wijn maken” wordt door de producent van Diamarine gedaan in een gloednieuwe kelder, voorzien van roestvrij stalen tanks die het mogelijk maken ieder perceel wijn, apart te vinifiëren. De in kleine kratten aangeleverde druiven worden eerst machinaal ontsteeld en gekneusd. Ontdaan van alle niet gewenste bestanddelen gaan ze dan in tanks om te gisten. De moderne tanks zijn gekoeld en houden de temperatuur constant, waardoor een gecontroleerde gisting kan plaatsvinden.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Zalmrose
Geur
Fris iets kruidig rood fruit en een hint van grapefruit
Smaak
Verfrissende rose, typisch voor deze regio. Wijn is droog met fijn rood fruit en wat grapefruit.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Kip

Producteigenschappen

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Diamarine Rosé IGP de la Mediterranee Stelvin Rose
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Contact
DGS Wijnkopers B.V.
Communicatie adres
Exportweg 22742 RC Waddinxveen
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.