Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Down the Lane Pinot Gris Arneis Wijntap product foto
Down the Lane

Pinot Gris Arneis Wijntap

Per fles 150 cl
 (Per liter
€ 6,66)
9.99 999

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De geconcentreerde witte wijnen uit Riverina zijn aangenaam fruitig met mooi dik fruit en vaak een hint van vanille door het gebruikte eikenhout. Riverina heeft zich de laatste jaren gevormd tot een professioneel gerund gebied dat wijnen met een duidelijk cepage karakter van constante kwaliteit levert.
Wijnsmaak
Herkomst
Australië, Riverina
Druif
Pinot Gris, Arneis
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
DeBortoli is een wijnfamilie bedrijf dat sinds 1928 is gevestigd in Australië. De van oorsprong Italiaanse familie gebruikte hun kennis over wijn om in de bijna 90 jaar die daarop volgde uit te groeien tot 1 van de 12 Australia's First Families of Wine. Door de focus op locatie en weersomstandigheden te leggen streeft deze familie naar wijnen met een karakter die de omgeving eer aan doet.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Wit
Geur
Tonen van vers gemaaid gras, citrus en peer
Smaak
Aromatisch en fris met een medium body en wit fruit aroma's
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vis

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.