Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Duc de Meynan Saint Mont Blanc product foto
Duc de Meynan

Saint Mont Blanc

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Er komen milde droge witte wijnen uit Saint-Mont. Deze verfrissende wijnen worden getypeerd door druivensoorten als Arrufiac en Courbu, typische locale soorten uit ‘le sud-ouest’, een tussen het Dordognedal en de Pyreneeën liggende culinaire regio vol authenticiteit en eigenzinnige wijntradities.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Saint-Mont
Druif
Petit Manseng, Gros Manseng
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Duc de Meynan is een merk van de Cave de Plaimont. Sinds jaar en dag de toonaangevende cave in het zuidwesten van Frankrijk.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Licht strogeel
Geur
Kruidig wit citrusfruit
Smaak
Droge witte wijn met veel kracht en een kruidige citrustoon. Ouderwetse degelijkheid!
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Vis
  • Vegetarisch

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
12%
Wettelijke omschrijving
Duc Meynan Saint Mont blanc Wit
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.