Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

El Descanso Cabernet Sauvignon Reserva product foto
El Descanso

Cabernet Sauvignon Reserva

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 9,99)
7.49 749

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De milde en mooi gerijpte wijnen uit Chili hebben veel elegantie en zijn vol lekker rijp fruit. Chili heeft zich in de laatste decennia ontwikkeld tot een van de betrouwbaarste wijnleveranciers voor de Nederlandse markt. Vooral door een goede prijs/kwaliteitsverhouding van wijnen met milde zuren die wel lekker fris en enigszins lichtvoetig blijven. Valle Central is het grote wijngebied ten zuiden van Santiago. Uit dat gebied komen de meeste wijnen uit Chili. De wijnen van Eco Balance hebben doordat ze verbouwd worden op genoeg hoogte een fijne frisheid naast volle fruitsmaken, gedomineerd door het karakter van de gebruikte druivensoorten.
Wijnsmaak
Herkomst
Chili, Valle Central
Druif
Cabernet Sauvignon
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Ecologisch verantwoord werkende wijnproducent
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Intens rood
Geur
Verschillende sooorten rijp donker fruit
Smaak
Deze wijn heeft een grote variatie aan expressies in zijn smaak. Krachtige aroma’s van rijp rood fruit en geurige kruiden zijn delicaat vermengd met zoete vanille tonen. De wijn bevat goed samen gesmolten rijpe tannines.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren
Lekker bij
  • Rund
  • Varken

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
wijn
Contact
Casa Santiago Chile
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten