Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

El Descanso Sauvignon Blanc Reserva product foto
El Descanso

Sauvignon Blanc Reserva

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 9,32)
6.99 699
599

Actie: El Descanso Reserva

Alle flessen à 75 cl
Deze actie loopt van zo 11 dec tot en met za. 17 dec.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
El Descanso is een merk van Vina Errazuriz, het meest vooraanstaande wijnhuis van Chili. Don Maximiano, de overgrootvader van de huidige eigenaar Eduardo Chadwick stichtte in 1871 de eersre wijngaard van Chili. Vina Errazuriz heeft wijngaarden in drie verschillende gebieden, rondom Santiago. Op de El Descanso Estate, gelegen bij Curico, 200 km ten zuiden van Santiago, oogst men witte en rode wijnen.
Druivenras
Sauvignon Blanc
Herkomst
Chili, Valle de Casablanca

Proefnotitie

Geur & Smaak
De wijn heeft een uiterst aromatische smaak, met knisperend fruit en heerlijk verfrissend in de mond.
Lekker bij
  • Kaas
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
wijn
Ingrediënten
Bevat: sulfiet
Contact
Casa Santiago Chile
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.