Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Ensedune Cabernet Franc Rosé product foto
Ensedune

Cabernet Franc Rosé

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Vlakbij de Middellandse Zee, ten westen van Béziers, liggen de wijngaarden van de Coteaux d'Ensérune. Het gebied is een van de warmste en droogste van Frankrijk. De wijnmakers zijn trots op hun duizend jaar oude traditie en hebben hun wijngaarden aangepast aan dit harde klimaat.
De wijnen worden hier niet alleen gemaakt van typische inheemse druivensoorten, maar ook van de ‘grote, beroemde’ druivensoorten als sauvignon blanc, cabernet sauvignon en merlot. Druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer zijn goed op elkaar afgestemd.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, IGP Coteaux d’Enserune
Druif
Cabernet Franc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Vignobles Foncalieu is een wijnproducent die in staat is te werken met grote volumes, zonder de identiteit en authenticiteit van de verschillende druivensoorten uit het oog te verliezen. De wijngaarden voor de Ensédune wijnen liggen binnen de grenzen van Oppidum d’Ensérune, ten westen van Béziers. Ensédune is een eerbetoon aan de eerste wijnbouwers die hier 2.000 jaar geleden gevestigd waren.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Rosé
Geur
Klein rood fruit zoals rode bessen maar ook viooltjes en een licht pepertje.
Smaak
Zeer geconcentreerd. Klein rood fruit, kersen en gegrilde paprika. Levendig en fris. Een lange afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Pasta
  • Vegetarisch

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.