Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Ensedune Cabernet Franc Rosé product foto
Ensedune

Cabernet Franc Rosé

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Vlakbij de Middellandse Zee liggen de wijngaarden van de Coteaux d'Ensérune. Het gebied is een van de warmste en droogste van Frankrijk, ten westen van Béziers. De wijnmakers zijn trost op hun duizend jaar oude traditie en hebben hun wijngaarden aangepast aan dit harde klimaat.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, IGP Coteaux d’Enserune
Druif
Cabernet Franc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Enseduna is een eerbetoon aan de eerste wijnbouwers die hier 2.000 jaar geleden gevestigd waren. Directe persing na het plukken van de druiven (op de koelste momenten van de dag). De druiven worden vergist op lage temperatuur die de laatste dagen gecontroleerd verhoogd wordt om het fruitige karakter van de Cabernet Franc naar boven te halen.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Rosé
Geur
Klein rood fruit zoals rode bessen maar ook viooltjes en een licht pepertje.
Smaak
Zeer geconcentreerd. Klein rood fruit, kersen en gegrilde paprika. Levendig en fris. Een lange afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Pasta
  • Vegetarisch

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.