Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Ensedune Marselan product foto
Ensedune

Marselan

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De Vin de pays wijnen uit het zuidwestelijk gelegen Gascogne-gebied zijn aangenaam fris en vol stuivend fruit, het best als ze jong gedronken worden. Vin de Pays wijnen worden hier niet alleen gemaakt van typische inheemse druivensoorten, maar ook van de ‘grote, beroemde’ druivensoorten als sauvignon blanc, cabernet sauvignon en merlot. In Vin de Pays wijnen zijn de druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer goed op elkaar afgestemd.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc
Druif
Marselan
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Ensedune is een wijnproducent die in staat is te werken met grote volumes, zonder de identiteit en authenticiteit van de verschillende druivensoorten uit het oog te verliezen. De wijngaarden liggen binnen de grenzen van Oppidum d’Ensérune, ten westen van Béziers. Enseduna is een eerbetoon aan de eerste wijnbouwers die hier 2.000 jaar geleden gevestigd waren.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Diepe, kersenrode kleur
Geur
Donker bessenfruit, vanille
Smaak
In de smaak fruitige aroma’s van cassis, blauwe bessen, bosaardbeitjes. Rijk en geconcentreerd met een lichte houttoon.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Kaas
  • Wild

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.