Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Eugène Loron Beaujolais-Villages AOP product foto
Eugène Loron

Beaujolais-Villages AOP

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 9,05)
6.79 679

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De Beaujolais is een van de unieke wijngebieden van Frankrijk en de bakermat van de gamay die het daar in het relatief koele klimaat op de bodem van schisten geweldig goed doet en vrolijke, jong drinkbare wijnen geeft.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Beaujolais-Villages
Druif
Gamay
Serveren
Licht gekoeld 12-15°C
Wijnhuis
Goede wijn van een goed Beaujolaishuis
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Steenrood
Geur
Open neus vol rood fruit
Smaak
Soepele, makkelijk te drinken sappige wijn, zonder enige stroefheid van tannines, met de intense smaak van fris rood fruit als frambozen en kersen.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Lam
  • Pasta

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.