In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Fairgrape Airen Sauvignon Blanc product foto
Fairgrape

Airen Sauvignon Blanc

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
Biologisch
Dit is het Europese Bio-keurmerk voor biologisch. Zo weet je zeker dat een product ook echt biologisch is.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
La Mancha, een verrukkelijke wijnstreek net ten zuiden van Madrid. Vooral Spanje’s ‘eigen’ druiven floreren er. Neem bijvoorbeeld de airèn. In handen van een goede wijnmaker geeft deze witte druif een sappige, frisse, lichtfruitige wijn. En goed is de wijnmaker van Cultus. Bovendien gebruikt deze geen onkruid- en insectenverdelgers in de wijngaard. En ook geen kunstmest. Vandaar dat zijn Cultus als biologisch door het leven mag. Dat wordt dus extra genieten van deze Spaanse blanco als aperitief. Maar schenk ‘m vooral ook bij niet al te pittige rijstgerechten, gebakken kabeljauw of een lekkerbekje.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, La Mancha
Druif
Sauvignon Blanc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Goede wijnmaker die geen chemische onkruid- en insectenverdelgers in de wijngaard gebruikt. En ook geen kunstmest. Vandaar dat zijn wijnen als biologisch door het leven mogen.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Bleek geel
Geur
Bloemen en appelfruit
Smaak
Heerlijke Spaanse droge witte wijn met een mild karakter, gemaakt van biologisch geteelde druiven. Met een aangenaam aroma van sappig wit fruit en bloemen. De wijn heeft een zachte, volle smaak met impressies van tropische vruchten en peren. De afdronk is fris met hinten van vers geplukte appels.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
11.5%
Wettelijke omschrijving
Witte wijn
Contact
Baarsma Wines8401 BL Gorredijk
Communicatie adres
Baarsma Wines8401 BL Gorredijk
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Serveren op 9-11 °C