Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Favoritos Classic Cabernet sauvignon carmenere product foto
Favoritos Classic

Cabernet sauvignon carmenere

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
De nieuwe wijnen Favoritos wordt gemaakt door een van de meest beroemde, meest toonaangevende Chileense wijnhuis “VIÑA LUIS FELIPE EDWARDS”. Zij bezitten meer dan 2.000 hectare aan eigen wijngaarden. Hierdoor hoeven zij geen bulk in te kopen. De nieuwe Favoritos wijnen komen dan ook allemaal van de eigen Edwards wijngaarden gelegen in de Central Valley rondom Colchagua. Tevens heeft de winery van Vina Luis Felipe Edwards de hoogste kwaliteit certificering. Kortom, dit alles resulteert in wijnen met de beste prijs – kwaliteit verhouding.
Druivenras
Cabernet Sauvignon,
Carménère
Herkomst
Chili, Valle Central

Proefnotitie

Geur & Smaak
n de smaak proeven we mooie ronde tannins en licht frisse zuren . De smaak van de wijn blijft in de afdronk mooi hangen.
Lekker bij
  • Kaas
  • Rund

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.