Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Gato Negro Cabernet sauvignon product foto
Gato Negro

Cabernet sauvignon

Per fles 375 ml
 (Per liter
€ 8,77)
3.29 329

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
De milde en mooi gerijpte wijnen uit Chili hebben veel elegantie en zijn vol lekker rijp fruit. Chili heeft zich in de laatste decennia ontwikkeld tot een van de betrouwbaarste wijnleveranciers voor de Nederlandse markt. Vooral door een goede prijs/kwaliteitsverhouding van wijnen met milde zuren die wel lekker fris en enigszins lichtvoetig blijven. De wijnen van Gato Negro hebben een fijne frisheid naast volle fruitsmaken, gedomineerd door het karakter van de gebruikte druivensoorten. Dit komt doordat ze geproduceerd en verbouwd worden met veel aandacht voor detail en met de modernste technieken.
Druivenras
Cabernet Sauvignon
Wijn Herkomst
Chili, Valle Central

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Vol rijp fruit van zwarte bessen. Smaak: Goed gestructureerde wijn met een volle smaak en genoeg stevigheid. De smaak heeft een kruidige componenet maar wordt gedomineerd door zwart bessenfruit.
Lekker bij
  • Kip
  • Lam

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Witte wijn
Ingrediënten
Bevat Sulfieten
Contact
A.W.S.
Communicatie adres
P.O. BOX 26, 2740 AA WADDINXVEEN-NL.
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Serveersuggestie
Purr-fect with: red meats and cheese.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.